Interview met jongeren met planningsproblemen

Help onze collega-onderzoeker Kim Wolters bij het ontwikkelen van een programma voor jongeren met planningsproblemen! Dit onderzoek is niet specifiek gericht op jongeren met autisme.

Zij ontwikkelen een nieuw programma om leerlingen met planningsproblemen binnen het voortgezet onderwijs te ondersteunen. “Dit programma ontwikkelen wij op basis van wetenschappelijke kennis en in samenwerking met docenten, trajectbegeleiders, consulenten van het samenwerkingsverband en internationale experts. Om ook vast te stellen waar de leerlingen zelf behoefte aan hebben, organiseren we interviews met jongeren binnen het voortgezet onderwijs,” aldus Kim. Doet uw kind mee?

Wat houdt deelname dan in?

  • Een gesprek met uw kind van ongeveer 60 minuten via de telefoon
  • Praten over zijn/haar ervaringen en wat hij/zij belangrijk vindt in de ondersteuning van leerlingen met planningsproblemen
  • Een datum en tijdstip dat u en uw kind goed uitkomt
  • Als bedankje een cadeaubon van 20 euro!

Bij interesse kunt u de projectcoördinator mailen (k.wolters@accare.nl), u ontvangt dan uitgebreidere informatie over het interview. Ook bij vragen kunt u mailen. Mocht u iemand anders kennen die mogelijk mee zou willen doen met het interview, stuur dit bericht dan vooral door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s