Ons onderzoek gaat gewoon door, doe je mee?

Veel organisaties moeten sluiten, maar OLAV is een online project en kan daarom gelukkig doorgaan. Extra belangrijk, want voor veel leerlingen met autisme is dit een lastige tijd. Wij bundelden kennis over lesgeven aan leerlingen met autisme uit de wetenschap, de jeugd-ggz en het onderwijs in een e-learning cursus die gratis beschikbaar is.

Omdat we graag zeker willen weten of deze cursus werkt en aansluit, maakten we een online vragenlijst die is samengesteld uit bestaande vragenlijsten van andere onderzoekers. Als ook leraren die de cursus niet volgen de vragenlijst invullen, kunnen we nog meer informatie verzamelen en nog beter conclusies trekken. Hierdoor weten we straks beter hoe en waar we als jeugd-ggz leraren kunnen helpen.

Voordat je mee kunt doen, zijn we verplicht om je te informeren over hoe we je informatie precies gebruiken. Klik op de knop hieronder om de informatiebrief te downloaden.

Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0qz5YkXpnzrAsfP?Q_Language=NL

Na het invullen van de vragenlijst krijg je van ons een digitale cadeaubon van bol.com ter waarde van 5 euro. Bedankt!

Foto door Tim Mossholder via Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s